Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за ГТВ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за ГТВ

Здравейте, тези дни мисля да си купувам ново ГТВ, че старото вече е за пенсия Та въпросът ми е, някой знае ли да се продава запазено ГТВ, че вече е трудно да се намери такова в наистина добро състояние...

Гледах днес в мобиле ето това : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...765&f1=details
    Хареса ми като цяло, но тази цена ме притеснява, дали няма да има някои скрити кусури колата. Случайно някой да има инфо за нея?
    sigpicZaRiBeNa FeNkA

Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщение
    Здравейте, тези дни мисля да си купувам ново ГТВ, че старото вече е за пенсия Та въпросът ми е, някой знае ли да се продава запазено ГТВ, че вече е трудно да се намери такова в наистина добро състояние...

Гледах днес в мобиле ето това : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...765&f1=details
    Хареса ми като цяло, но тази цена ме притеснява, дали няма да има някои скрити кусури колата. Случайно някой да има инфо за нея?
    #
    Линка не бачка !

Comment

Младо момиче,фен на Alfa не се среща всеки ден.Поздрави за това!Не знам какъв мотор е GTV-то ти.Ако е TS мотор,аз лично бих те посъветвал да си купиш от по-мощните мотори.Но това си е мое мнение.Ти сама си решаваш,все пак.Линка към обявата,който си пуснала наистина не работи за да видим за какво става въпрос![COLOR="Silver"]
      Last edited by thest; d.m.y г., 17:14.
      Alfa 145 1.4 T. Spark 97
      Fiat Coupe 2.0 16v 96

Comment

Продавам моето!
        Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
        ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark

Comment

Да...линка не работи, защото обявата вече я няма ((
          sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Колежке пусни си обява в раздел купува.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
            X